Book tidBliv ringet op

Hercules&Co er en klinik, hvor mænd med impotens får helhedsorienteret behandling. For piller er ikke den eneste løsning på rejsningsproblemer.


Læs mere

Få styrket din mentale
og fysiske potens

Book tidBliv ringet op
Filosofi

Du har ret til at være dig selv. Til at ranke ryggen og se stolt på dit spejlbillede. Til at nyde din styrke og din maskuline energi.

Mandekraft,
ja tak!

Alt for mange mænd rammes af rejsningsproblemer, og alt for få taler om det. Der er mere end et godt sexliv på spil. Potensproblemet rammer dig nemlig ikke blot mellem benene. Det rammer lige så hårdt i hjernen og i hjertet. Det går udover selvværdet. Energien daler, du føler dig slatten både fysisk og mentalt. I og uden for soveværelset.

Det er ikke altid lige let. Stress og jag, forventninger og krav kan hurtigt give maskuliniteten et knæk. Usunde vaner og manglende motion gør det heller ikke lettere. Pludselig en dag sker det, mange frygter mere end noget andet: Rejsningen udebliver, potensen forsvinder, magien fordufter

Mange synes, at det er lettest at ignorere problemet. De forsøger sig måske med medicin og piller. Det hjælper højst kortvarigt og giver ofte ubehagelige bivirkninger.

Hos Hercules & Co insisterer vi på at gå bag om symptombehandlingen og de medicinske genveje. Vi tror på en helhedsorienteret tilgang, der fokuserer på såvel kroppen som kosten, på udseendet såvel som på selvværdet og psyken.

Derfor har vi skabt et center for maskulinitet. Et sted, hvor mænd kan genskabe sig selv og få styrket deres mentale og fysiske potens. Centralt i behandlingen står vores smertefri shockwave-behandling, som vi supplerer med diætetiske, kosmetologiske og psykoterapeutiske tilbud. Det giver dig de bedste muligheder få at blive dig selv igen og til at strutte af stolthed, styrke og livskraft.

Læs mere om ideen til Hercules&Co under Historien bag

Book tidBliv ringet op
Historien bag

“Vil du have, at jeg skal tage medicin resten af mit liv for at få mit sexliv til at fungere?”
— Per Andersen

Har du spist piller?

Sådan var min reaktion, da jeg for en del år siden fik løsningen på mine rejsningproblemer serveret af min læge.

Et voldeligt overfald kombineret med den psykiske belastning, der fulgte med, havde givet mig rejsningsproblemer. Min læge udskrev de kendte små blå piller og fortalte mig, at dem skulle jeg bruge fremover, og lære at leve med de mange små og store bivirkninger. Det var ikke en besked, jeg blev begejstret for.

Jeg er uddannet autoriseret fysioterapeut, har god erfaring med shockwave-behandling af bl.a. sene- og muskelskader. Jeg fandt ud af, at lydbølgerne også kan bruges til at stimulere karrene omkring penis og øge blodtilførslen til svulmelegemerne, så det atter blev muligt at få og opretholde rejsning. Helt uden bivirkninger.

Jeg blev bevidst om, at rejsningsproblematikken sjældent skyldes én årsag, og derfor begyndte jeg at skrue på flere forskellige knapper for at opnå et mere holdbart resultat. Potensproblemet er nemlig oftest mere end et fysisk problem. Psyken, selvværdet, kosten og livsstilen spiller også ind. Så skulle jeg finde en mere langvarig og holdbar løsning til behandling af mine rejsningsproblemer, skulle jeg kigge efter en mere helhedsorienteret tilgang hertil.

Det gav mig ideen til Hercules&Co: et center for maskulinitet, hvor mænd kan få genskabt deres fysiske og mentale potens ved at kombinere fysioterapeutisk shockwave-behandling med diætetiske, kosmetologiske og psykoterapeutiske tilbud.

Læs mere om impotens under Om potens og sidder du og spekulerer over, om behandlingen gør ondt eller hvordan den foregår, kan du læse mere under FAQ

Book tidBliv ringet op
Om potens

Mange oplever at have problemer med at få eller opretholde deres rejsning. Hvad skyldes impotens eller “erektil dysfunktion”?

Bag om impotens

Rejsningsproblemerne kan skyldes flere ting, og der kan ligge både fysiske og psykiske årsager bag problemet. Åreforkalkning, diabetes og forhøjet blodtryk er typiske fysiske årsager. Ofte kan der også ligge psykiske årsager bag problemet: Knas i parforholdet, stress, lavt selvværd og depression.

Uanset hvad, skal du vide, at rejsningsproblemer er langt mere almindelige og udbredt end, vi normalt er klar over.

Rent fysisk skyldes potensproblemet oftest, at der ikke bliver tilført nok blod til penis, som dermed ikke kan svulme op og blive hård.

Der findes flere måder at behandle rejsningsproblemer på, lige fra medicinsk behandling over kirurgiske indgreb til samtaleterapi. Hos Hercules&Co har vi gode erfaringer med shockwave-behandling – gerne i kombination med andre typer behandlinger.

Læs mere om shockwave-behandling og vores andre behandlingstilbud under Ydelser og priser

Book tidBliv ringet op
Ydelser og priser

Impotens skyldes ofte nedsat blodtilførsel til penis. Smertefri lydbølger kan løsne op for problemerne.

Shockwave giver nyt liv til årene

Per Andersen (billedet) udfører shockwave-behandling på klinikken.

Ved behandlingen stimulerer lydbølgerne skabelsen af nye blodkar i svulmelegemerne. Det giver en øget blodgennemstrømning i penis og vil ofte genskabe evnen til at få rejsning.

Behandlingerne er smertefri og tager typisk omkring 20 minutter pr. gang. Der skal almindeligvis mellem 5 og 10 behandlinger til. Mange oplever en markant forbedring allerede efter 2-3 gange.

Per Andersen, der er grundlægger af Hercules&Co, står for behandlingen. Han er autoriseret fysioterapeut med flere års erfaring i behandling af folk med rejsningsproblemer. Per er desuden certificeret NLP-coach.

Før du starter behandlingen hos Hercules&Co tager Per en grundig snak med dig, for at finde ud af om shockwave-behandling er den rette behandling for dig eller om andre behandlingstilbud er mere relevante.

Samtale med Per Andersen om impotens og om evt. behandling kr. 700,-

Behandling af impotens med shockwave inkl. samtale kr. 1.200,-

Efterfølgende behandling kr. 1.000,-

Kostvaner og livsstil har stor indflydelse på dit sexliv. Små ændringer kan være nok til at give en stor effekt.

Kan du spise dig til et godt sexliv?

Dorthe G. Kaasgaard (billedet) er autoriseret klinisk diætist med mange års erfaring med individuel vejledning i bl.a. ændring af kostvaner og livsstil.

Engang syntes vi, at cigaretter var sexede. Det synes mange stadig, sandheden er, at sex og tobak faktisk ikke er en særlig god kombination. Det samme kan siges om alkohol, forkert kost og manglende motion.

Det er alle ting, der påvirker dit blodomløb og kredsløb. De kan derfor være medvirkende til, at du oplever rejsningsproblemer. For når kroppens evne til at føre blod til penis falder, så daler evnen til at få rejsning også.

Den gode nyhed er, at du ofte kan få stor hjælp af små ændringer. Vores diætist giver dig råd og vejledning til, hvordan du med selv ganske få kost- og livsstilsændringer kan styrke din mentale og fysiske potens.

Første konsultation kr. 900,-

Opfølgning kr. 450,-

Du kan afmelde din tid op til 24 timer før. Vær opmærksom på, at afmelder du senere end 24 timer før eller møder du ikke op til en aftale, så fakturerer vi dig for den behandling, du har booket.

Rejsningsproblemer rammer ikke kun under bæltestedet. Psyken og selvværdet spiller også en stor rolle, når du skal genvinde din mentale og fysiske potens.

Samtale fremmer potensen

Rikke Nedergaard (billedet) er uddannet psykoterapeut og cand.mag. og har i mange år arbejdet i både det offentlige og det private erhvervsliv med lederudvikling, organisationsudvikling og psykoterapi.

Når sexlivet driller, går det også ud over selvværdet og selvforståelsen. Og ofte starter problemer med potensen et helt andet sted end mellem benene: Problemer i parforholdet, stress, sorg, selvkritik, lavt selvværd eller ligefrem depression er hyppigt medvirkende årsager til at mange mænd i perioder har svært ved at holde gejsten oppe, så at sige.

Når først potensen udebliver, bliver mange mænd også hårdt ramt på psyken. Derfor er psykoterapeutiske samtaler ofte en god og nødvendig vej til fuldt ud at genvinde din mentale og fysiske potens.

Det er ikke alle mænd, der har lige nemt ved at tale om følelser i almindelighed og rejsningsproblemer i særdeleshed. Derfor benytter vores psykoterapeut Rikke Nedergaard sig af den terapeutiske retning, der hedder EFT: Emotions-Fokuseret Terapi.

Tilgangen giver plads til at arbejde oplevelsesorienteret med dig – dvs. at der bliver taget udgangspunkt i dig og din verden, som du oplever den. Samtaler gør det muligt for dig at skabe nye perspektiver på den måde, du ser dig selv, dine relationer, din partner og din omverden. Det løsner op og kan være med til at skabe de forandringer, der skal til for, at du kan genvinde dig selv og din maskulinitet.

Et samtaleforløb hos Hercules&Co strækker sig typisk over 5-15 samtaler. Den første session bruger vi på at finde ud af, hvad vi præcist skal arbejde med, og der bliver sat ord på, hvad du ønsker at opnå i forløbet.

En samtale varer 1 time og koster 750 kr.

Du kan afmelde din tid op til 24 timer før. Vær opmærksom på, at afmelder du senere end 24 timer før eller møder du ikke op til en aftale, så fakturerer vi dig for den behandling, du har booket.

Book tidBliv ringet op
Artikler

Praktisk
info

Praktisk info

Parkering og transport

Du kan parkere lige udenfor vores gadedør, hvis der er plads. Vær opmærksom på, at du er i en grøn parkeringszone, og at der er restriktioner ved alle hjørner også selv om de er runde – kik efter de gule trekanter, som indikerer, hvor du må parkere og som kan redde dig fra en bøde.

Kører du ca. 50 meter længere ned af enten Østbanegade eller Strandboulevarden, kører du ind i den blå parkeringszone, og den er nogle kroner billigere i timen.

Vi ligger meget tæt på Østerport station, ca. 500 meter fra hovedindgangen.

Kommer du med tog, er det smartest, at du vælger gangbroen længst væk fra selve stationsbygningen. Når du kommer op på gangbroen, går du til venstre. Herefter kommer du op på Østbanegade, hvor du går til højre. Du finder os ca. 300 meter længere nede af gaden på højre hånd. Vi bor i bygningen, Gefion.

Afbud

Du kan afmelde din tid op til 24 timer før. Vær opmærksom på, at afmelder du senere end 24 timer før eller møder du ikke op til en aftale, så fakturerer vi dig for den behandling, du har booket.

Tilskudsmuligheder

Shockwave

På nuværende tidspunkt er der ikke mulighed for at få tilskud til shockwave-behandlinger – det gælder både offentlige tilskud og tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Psykoterapi

På nuværende tidspunkt er der ikke mulighed for at få tilskud til psykoterapeutiske behandlinger – det gælder både offentlige tilskud og tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Diætist

Er du aktivt medlem af Sygeforsikring Danmark får du tilskud til diætistbehandlinger.

Har du en BMI over 30, har du også mulighed for tilskud via forskellige forsikringsordninger.

Vi har kendskab til at Danica Sundhedsforsikring, PenSam, Mølholm og PFA yder tilskud. Det kræver ikke, at du er medlem af Sygeforsikring Danmark. Bevillingerne er meget forskellige, og vi anbefaler derfor, at du kontakter dit forsikringsselskab for at høre, hvordan de dækker dig.

Fakta om shockwave-behandling

FAQ
1

Gør det ondt?

Nej, det gør ikke spor ondt. Hvis man får behandlet albuesmerter med shockwave kan det gøre ondt, det er når lydbølgerne f.eks. rammer de hårde knogler og det beskadigede væv. Men der er som bekendt ingen knogler i penis, så derfor gør det ikke ondt.

Ikke desto mindre kan det føles en anelse uvant at få behandlet sin penis med lydbølger. Derfor kan vores fysioterapeut skrue op og ned for styrken af bølgerne, så du ikke oplever ubehag ved behandlingen.

2

Hvordan foregår behandlingen?

Efter en indledende samtale, begynder selve shockwave-behandlingen. Den foregår i en stor og behagelig briks. Du skal selvfølgelig have bukserne af, så fysioterapeuten kan komme til dine ædlere dele. Herefter behandles penis, toppen af pungen og mellemkødet. Behandlingen varer 20 minutter.

Det er som sagt ganske smertefrit - indrømmet, første gang kan det for mange mænd være lidt grænseoverskridende. Det kommer du heldigvis hurtigt over, når du er i professionelle hænder.

3

Hvad er shockwaves og lydbølger?

Shockwaves og lydbølger er højenergilydbølger. Siden 1980 har man med stor succes brugt dem til behandling af forskellige medicinske tilstande, som f.eks. nyresten*.

I forhold til kirurgi er chokbølge-behandling en såkaldt non-invasiv behandlingsmulighed. Det betyder, at lydbølgerne bliver afsendt uden for kroppen og derfra bevæger de sig gennem din hud og ind i vævet.

Shockwave-behandling er blevet anvendt til behandling af rejsningsproblemer siden 2010 i Danmark. Her skyder behandleren lavintensive chokbølger på forskellige områder af penis. Behandlingen er enkel og kræver ikke bedøvelse, da den er fuldstændig smertefri.

* Mens det at få knust nyresten kan gøre ondt, er shockwave-behandling smertefri. Læs mere under ”Gør det ondt”

4

Går vi i gang med det samme?

Nej, før vi indleder behandlingen, tager vores fysioterapeut altid en grundig samtale med dig, for at få klarlagt omfanget og arten af dine rejsningsproblemer. Og om shockwave-behandling i det hele taget er den rette løsning i dit tilfælde.

5

Hvor lang tid tager det?

Selve shockwave-behandlingen varer typisk 20 minutter. Dertil kommer en indledende snak og statussamtale, så alt i alt vel en session varer en lille halv time.

6

Hvilke bivirkninger er der?

Svaret er ganske enkelt: ingen.

Book tidBliv ringet op

Juridisk
info

Juridisk info

Cookiepolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning.

 Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og muligvis optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Google Analytics.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 
Persondatapolitik

Hvilke oplysninger behandler vi?

I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).

Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9.

Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.

Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].

Vi kan også anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].

Videregivelse af oplysninger

Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale.

Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.

De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.

Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

Dine rettigheder vedrørende oplysningerne

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse.

For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig.

Klage

Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Hercules&Co

Østbanegade 19 kl.th

2100 København Ø

Telefon: 30 12 46 64

Mail: info@herculesogco.dk